Humanistic Toweling - You Cant Hurry Love

Kul med kul jobb

Posted July 28, 2016, 12:38 p.m. By rosette Tags: Hälsa

Man vill ju trivs på sitt jobb det är ju väldigt självklart. Men det är ju inte alltid att det är så i verkligheten, det är många som inte trivs på sitt jobb och det är ju jätte tråkigt. Så har jag också känns ibland när man har varit på jobbet. Men något som har hjälp mig mycket är att ändra min inställning, att tänka positivt är det som gör skillnad. Tänka på det som är bra med jobbet även om det ända positiva är att man får lön men i alla fall då får man tänka på vad man kan göra tack vare att man har det jobbet.

Gör man det så blir det helt plötsligt så mycket trevligare att jobba, det är mycket som har att göra med vår inställning till vårt jobb. Man inser att det finns andra saker som är värre än att jag kanske har ett tråkigt jobb. Och när man börjar tänka i dom banorna så blir det mycket lättare och det känns inte alls lika tråkigt att sticka iväg på jobbet på morgonen. Så det är bra att jobba med sin inställning om det inte ä möjligt att byta jobb.

Något mer man kan göra

Ja man kan ju börja att skriva alla bra saker som man har i livet och på så sätt jobba upp sin uppskattnings förmåga. Då kan det även bli lättare att se det positiva med ens jobb som man kanske inte tycker är det bästa. På så sätt kommer man att må bättre och kunna trivas bättre på jobbet. Och det är ju något som gynnar alla, att man mår bra och gör ett bra jobb.
Så känner du att det inte är så kul på jobbet som kanske andra ställen som på smartermarketing så kan det vara bra att jobba med inställningen.